Ingin Tahu Bagaimana Saya Jana Pendapatan Sampingan Sebanyak RM1,000 - RM2,000 Sebulan, Dengan Hanya Duduk Di Depan Komputer, Dan Buat Kerja Selama 1-2 jam Sehari, Menerusi Website Fiverr?

Lebih menarik lagi....

  • Saya Dibayar Dalam Matawang USD

  • Saya Tentukan Sendiri Berapa Lama Saya Perlu Siapkan Kerja Saya

  • Saya Hanya Lakukan Secara "Part-time" sahaja!

  • Anda juga.. boleh turut sama melakukannya...

Baiklah... Sebelum saya buka cerita.. Ini adalah sedikit screen shoot bukti pendapatan yang saya perolehi dari website Fiverr.com

Pendapatan dari DuitFiverr.com

 

Ini Bukan Skim Cepat Miskin Kaya!

Tapi, saya nak pesan awal-awal. Ini bukannya MLM atau skim cepat kaya.

Ini adalah sebuah bentuk perniagaan / pekerjaan. Anda berniaga dengan cara menjual sesuatu perkhidmatan dan kemudiannya, setelah selesai kerja anda, anda akan dibayar UPAH dalam nilai USD.

Kerja apa? Ha, asalkan anda boleh buat kerja yang dipinta atau kerja yang anda mahir, anda dah boleh mula buat duit sebenarnya. Tak perlulah tahu semua benda. Cukuplah mula dengan idea dan kemahiran yang anda ada. Tak semestinya kerja yang berat-berat. Itu semua saya akan dedahkan sebentar lagi … Teruskan membaca ye!

 

Kisah Saya Jumpa Teknik Buat Duit $$$ Ini Di Shanghai…

Hai, nama saya Nigel Ong. Saya seorang usahawan online yang telah berkecimpung di dalam pelbagai bidang perniagaan internet sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Kisah saya menemui teknik Duit Fiverr ini – bermula pada pertengahan 2013. Ketika melawat Shanghai, saya terjumpa di sebuah surat khabar disana tentang sebuah ‘workshop’ yang mengajar teknik buat duit online di Fiverr.

Di dalam fikiran saya ketika itu, saya tertanya-tanya.. Fiverr? Apa tu? Tanpa berfikir banyak, saya menghadiri preview workshop tersebut. Selepas 2 jam, saya akhirnya mengeluarkan kad kredit saya, dan membayar USD 50 mendaftarkan diri untuk workshop itu.

 

Saya Dimarahi Kawan Kerana Belajar Buat Duit

Di sana, saya mempelajari pelbagai teknik dan cara-cara menjana pendapatan dari Fiverr. Encik Wang, tutor di kelas tersebut turut merekomenkan beberapa bacaan yang sesuai sebagai pelengkap pada kursus tersebut. Semua saya ‘khatam’kan di China sebelum saya pulang ke Malaysia. Habis saya kena marah dengan kawan saya kerana pergi China bukan untuk melancong, tetapi pergi workshop pula.

 

Saya Cuba Sendiri… Ianya Mengejutkan Saya!

Sekembalinya saya ke Malaysia, saya mencuba teknik-teknik yang telah saya pelajari. Untuk tempoh 4 bulan pertama, memang susah. Macam-macam masalah – dari gig (servis) yang tak terjual, delivery tak sampai masa, sampailah bila dah ada sedikit kemajuan, ada orang dengki pula, mereka buat macam-macam untuk aniaya saya. Aniaya? Macam mana tu? Boleh ke buat aniaya dalam bisnes online? Ya boleh! semua tu akan saya kongsikan dalam ebook saya, bagaimana liciknya mereka menganiaya saya..

Seperti biasa, di penghujung terowong, selalunya akan ada ‘sinar’. Masuk bulan ke 5, saya mula menjana pendapatan. Perlahan-lahan, reputasi gig-gig saya di Fiverr mula naik, teknik promosi semakin menjadi, dan tempahan mula masuk berduyun-duyun. Menjelang bulan ke-8, saya mula menjana pendapatan 4 angka. Sukar untuk saya percaya, tetapi itulah yang telah berlaku. Kini, saya sedang mengorak langkah menyusun strategi untuk melonjakkan pendapatan saya ke 5 angka sebulan – sasaran yang besar, tetapi ianya tidak mustahil.

 

Jika Saya Boleh Buat $$$ di Fiverr, Kenapa Pula Anda Tidak Boleh?

Anda mungkin merasa agak mustahil untuk menjana pendapatan 4 angka sebulan, tetapi saya yakin, panduan saya ini akan membantu anda. Jika tidak dapat 4 angka pun, dengan pendapatan 3 angka sebulan pun semestinya akan banyak membantu melegakan kewangan anda bukan?

 

Beli Motorsikal Pun Cuma Guna Duit Fiverr

Ini bukanlah kisah saya, tetapi kisah benar yang berlaku kepada salah seorang dari Filipina yang mencuba menawarkan servis di Fiverr. Setelah bekerja keras menyiapkan servis yang ditempah dari seluruh dunia, kini beliau berjaya mencampurkan dengan duit tabungannya untuk membeli sebuah motorsikal sendiri.

Tapi nak sampai ke tahap ini, kenalah rajin usaha. Jika malas, apa-apa teknik buat duit pun tak memberi manfaat. Sebab itu, saya mohon anda faham awal-awal, bahawa teknik buat duit 3-4 angka yang saya bakal dedahkan ini, masih memerlukan usaha. Bukannya duduk diam goyang kaki.

Jika anda sudah faham, maka sudah sampai masanya saya cerita lanjut tentang Fiverr ni.

Apa sebenarnya Fiverr, yang saya asyik sebut-sebut sejak dari tadi?

Jangan pening. Jangan gusar. Mari saya ceritakan lebih lanjut tentang Fiverr ni. Manalah tahu, Fiverr ini mampu mengubah hidup anda lebih kaya, berjaya dan bahagia. Siapa tahu?. Jom!

 

Fiverr Ni Macam ‘Lubuk Upah Buat Kerja’.

Fiverr yang saya maksudkan adalah sebuah laman web www.Fiverr.com.

Jika anda layari web ni, anda akan dapati web ini mengandungi begitu banyak servis yang ditawarkan oleh ramai orang dari seluruh dunia.

Ada dari UK, Australia, India malah dari pelbagai negara dan pelbagai bangsa.

Dengan pelbagai pilihan servis ini, ramai pelanggan akan mendapatkan servis mereka, pada harga yang murah.

Secara ringkasnya, langkah buat duit di Fiverr adalah semudah berikut:

(1) Anda tawarkan servis »
(2) Pelanggan membuat tempahan »
(3) Anda menyiapkan servis yang ditempah tersebut »
(4) Anda serahkan kepada pelanggan »
(5) Duit masuk ke akaun anda!

Anda akan dapat lihat pelbagai jenis servis yang disediakan.

  • Ada yang tawarkan servis design, lukis kartun dan lukis potret.
  • Tak kurang juga yang menyediakan servis suara komersial, servis menulis artikel dan servis membuat laman web.
  • Malah, jika anda perasan, ada yang sekadar menawarkan khidmat nasihat, kaunseling dan servis menyelesaikan masalah peribadi orang lain!

Semuanya dengan harga US$ 5 dollar sahaja!

 

Usah Pandang Rendah Upah $5, Ia Boleh Jadi Pendapatan Lumayan!

Bagi anda, mungkin $5 adalah nilai yang sedikit. Tapi cuba buat kira-kira sedikit. Lihat sendiri potensi pada kerja yang dibayar upah $5 sahaja.

  • 1 hari dapat 5 tugasan oleh pelanggan.
  • 1 bulan ada 30 hari.
  • 30 hari x 5 tugasan x $5
  • … bersamaan $750 sebulan. Itu kalau ikut kadar matawang semasa, mahu dah gaji lebih RM 2,000 sebagai poket tambahan!

Oklah jumlah sebegini.

Tapi haruslah diingat. Nak maintain 5 tempahan sehari, bukan tugas mudah. Kena ada ilmu, disiplin dan sudi lapangkan sedikit masa harian anda untuk selesaikan tempahan pelanggan.

 

… Usah Main Hentam Saja! Perlu Ada Ilmu & Panduan.

Kalau main ‘hentam keromo’ atau ‘semberono’ dalam buat duit di Fiverr, kemungkinan besar anda akan terkapai-kapai dan kecewa dengan jumlah akaun yang sentiasa $0. Perkara sebegini berlaku kepada ramai orang.

Sebab tu saya tak hairan ramai yang dah ‘putus asa’ dan tak nak buat duit di Fiverr dah. Sebab mereka buat main hentam sahaja. Mereka sangka.. hanya dengan letak offer di website fiverr, mereka akan dapat pembeli yang berduyun-duyun secara automatik. Sebenarnya TIDAK!.. ADA RAHSIA dan TEKNIK yang perlu anda pelajari dan ketahui.

Saranan saya, kita mula dari bawah.

Belajar ilmu cara buat duit di Fiverr dari mereka yang berpengalaman dan telah berjaya buat duit $$$ di Fiverr.
… saya jamin, anda tiada masalah selepas ini untuk meraih pendapatan pertama di Fiverr.

Oleh itu, sebagai inisiatif saya untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia agar berjaya ‘kaut’ duit dari laman web antarabangsa ini, ditambah pula dengan pengalaman sendiri saya yang berjaya buat 4 angka di sana (Fiverr), akhirnya saya buat keputusan untuk melancarkan panduan lengkap dalam format ebook ini, iaitu…

… Memperkenalkan Panduan Mantap Buat Duit Di Fiverr!

Panduan Buat Duit Di Fiverr.com

Ini adalah sebuah panduan di dalam Bahasa Melayu yang akan mengajarkan anda tentang cara yang sebenar, bagaimana untuk menjana pendapatan sampingan di Fiverr.com, ianya adalah berdasarkan ilmu dan pengalaman saya sendiri dan disusun secara langkah demi langkah untuk memudahkan anda mengikutinya.

Ia adalah di dalam format ebook (pdf) yang padat dan sarat dengan pelbagai teknik, strategi dan panduan yang praktikal berdasarkan pengalaman saya sendiri. Untuk menyakinkan anda, saya tampilkan sedikit lagi bukti yang saya berjaya menerima banyak tempahan dari website fiverr ini ..

 

 

Berita menariknya! Anda tidak perlu jadi seorang usahawan sepenuh masa untuk buat duit di Fiverr. Cukuplah buat secara sambilan atau selepas waktu kerja, anda pasti ada peluang menjana pendapatan sendiri dari sana (Fiverr). Saya sendiri melakukannya dengan hanya secara part-time sahaja!

 

Pengetahuan ASAS Yang Wajib Anda Tahu Tentang Fiverr

Jika ini kali pertama anda dengar tentang fiverr.com, anda tidak perlu risau, kerana, dalam panduan ini, saya juga turut menyediakan ilmu-ilmu serta perkara-perkara asas yang perlu anda buat dan tahu tentang fiverr. Macam kita nak belajar memasak, kalau tak tahu cara buka gas, bahan memasak dan resepinya, nanti rosak dan tak sedaplah masakan kita. Begitu juga dengan buat duit di Fiverr.


Antara ilmu penting anda perlu tahu dari asas adalah:

  • Cara daftar langkah demi langkah.

  • Cara pilih username, ianya mestilah berkaitan dengan _____.

  • Cara mengIsi info peribadi anda yang betul

  • Pangkat atau levels bagi penyedia servis di Fiverr. Anda kena faham satu persatu mengenai levels ini, baru anda tahu anda dah sampai tahap apa dan berapa banyak usaha perlu digandakan untuk berjaya.

  • Syarat dan kelebihan mencapai level 1, level 2 dan ‘Top Rated Seller’.

  • Kalau nak sediakan servis harga $10, $20 atau lebih banyak, anda mesti sampai level ___.

 

Gig Yang Mudah Menarik ‘Psikologi’ Pelanggan

Nak cerita tentang servis apa yang kita tawarkan, anda kena buka satu gig. Gig ni macam ‘kedai online’ untuk servis anda. Di sini, anda kena terangkan servis apa yang anda tawarkan dan segala perincian perlu dijelaskan dengan BAIK.

Kalau tersilap tulis, saya bimbang orang tak faham dengan apa yang anda tulis dan tidak minat untuk mendapatkan khidmat anda. Antara ilmu dan teknik membuka gig yang anda perlu tahu adalah :

  • Bosan dengan ayat yang sama? Anda boleh ‘rancakkan’ sikit tajuk gig untuk lebih menarik perhatian pelanggan. Caranya? Rujuk m/s 18.

  • Bagaimana kalau anda keliru dengan kategori gig anda? Ada cara mudah. Malah, anda boleh mendapat pendedahan lebih besar terhadap servis anda tawarkan.

  • Istilah XXX ini akan menunjukkan bagaimana gambar di galeri mampu menarik mata bakal pelanggan anda. Ingat, semakin ramai pelanggan berminat, semakin banyak tempahan anda bakal perolehi. $$$

  • Minimum saiz gambar yang dibenarkan.

  • Tiada kemahiran edit gambar guna Photoshop? Saya cadangkan guna laman web percuma ini http://www._______.

  • 3 perkara yang anda perlu cerita dalam bahagian ‘Penerangan’.

  • Tiada idea nak tulis penerangan? Anda cuma perlu buat benda mudah ini, dan anda boleh ubahsuai menjadi lebih baik. (m/s 19).

  • Bagaimana tags mampu membolehkan pelanggan yang mencari sesuatu, berjaya menemui gig anda.

  • Bagaimana menentukan ‘delivery time’ atau tempoh waktu tempahan anda boleh siapkan.

  • Jika tersilap langkah meletakkan tempoh jangka masa siap tempahan klien, ia boleh menyebabkan gig anda mendapat feedback negatif. Malah, ia merosakkan nama anda, sedangkan apa yang penting di Fiverr adalah nama dan kredibiliti anda sebagai tidak pernah mengecewakan klien.

  • Bagaimana teknik ‘Express’ untuk anda dapat klien dalam waktu segera dan cepat.

  • Bagaimana menulis arahan untuk meminta maklumat klien. Beberapa contoh disediakan beserta maklumat atau fail yang diperlukan, sebelum anda boleh mula siapkan tempahan mereka.

 

10 Jenis Servis ‘Panas’ Pasti LARIS!

Di Fiverr, saya mendapati ada 10 jenis perkhidmatan di gig yang sentiasa mendapat tempahan pelanggan tidak putus-putus. Jika anda tonjolkan diri anda dalam kategori 10 gig ini, anda lebih mudah membuat jualan. Tak perlu bimbang sangat akan persaingan di antara penjual dan freelancer di www.Fiverr.com

10 jenis servis yang sentiasa mendapat permintaan adalah ____. (m/s 21).

PS : Jadi, dengan senarai ini, anda tak perlu lagi pening-pening memikirkan nak tawarkan servis apa. Terus fokus sediakan 10 jenis servis ini, ianya mempunyai permintaan yang tinggi di Fiverr.

 

Nadi Kejayaan di Fiverr


Jika Superman ada Kryptonite yang boleh melemahkan kuasanya, Dracula tidak boleh berdekatan dengan silver, anda pula selaku Fiverr seller harus mencuba sedaya upaya untuk mengelakkan ini – Negative Feedback.

Negative Feedback adalah maklumbalas negatif oleh pelanggan anda. Apabila wujudnya Negative Feedback ini, para pelanggan baru yang lain, akan mula ragu-ragu dan tidak yakin untuk menempah servis anda.

Hatta walau Negative Feedback ada 2-3 sahaja dan ditanda warna merah, ia sudah sangat memberi impak kepada jualan anda ~ ia akan mengurangkan jualan anda dengan cukup drastik!

Saya bimbang gig servis anda akan mula dijauhi orang ramai sehinggalah kepada anda sudah tidak lagi menerima tempahan di kemudian hari. Oleh itu, kita hendaklah berusaha 200% untuk mengelakkan Negative Feedback menghantui gig kita tersebut.

Saya senaraikan 5 cara mengelak daripada Negative Feedback.

  • Cara 1 - Akan dibongkarkan di dalam ebook!
  • Cara 2 - Akan dibongkarkan di dalam ebook!
  • Cara 3 - Akan dibongkarkan di dalam ebook!
  • Cara 4 - Akan dibongkarkan di dalam ebook!
  • Cara 5 - Akan dibongkarkan di dalam ebook!

PS : Saya juga ada terangkan jenis pelanggan yang anda perlu terus pulangkan wang mereka. Ini bagi mengelakkan pelanggan sebegini memberikan Negative Feedback sedangkan kita sudah memberikan yang terbaik. Siapakah mereka? Dapatkan Rahsia Fiverr hari ini juga untuk mengetahuinya.

 

Nak Cari Lebih Ramai Pelanggan? Promosilah!

Di samping mengharapkan trafik pelanggan datang dari Fiverr sendiri, sebenarnya kita juga boleh promosikan gig kita jika serius mahu mencari lebih ramai pelanggan.

Jika ada yang bersungut “Eh, kena promosi jugak ke? Ingatkan duduk diam tunggu pelanggan je”, saya akan jawab balik :

“Kalau nak berjaya, usaha kena lebih. Yang salahnya kalau terlebih malas.”

Tapi, cara ini hanyalah pilihan sahaja. Saya tak salahkan anda jika anda tak melakukannya.

  • Di mana anda boleh kongsikan gig anda kepada sejumlah ramai pengguna internet.

  • Akaun ke-2 ini boleh membantu anda mendapatkan lebih ramai pelanggan.

  • Cara menarik lebih ramai pelawat ke gig servis anda dengan video. Shhh…

  • Salah satu servis di Fiverr sendiri yang membantu anda mempromosikan gig anda kepada lebih ramai pelanggan. Nama servis ini juga ada disebutkan. Saya pasti ramai yang belum dengar ada wujudnya servis yang sangat membantu ini.

  • Cara cari terus customer, dengan hanya melayan pelanggan yang benar-benar ‘terdesak’ mahu mendapatkan servis anda. Caranya, dengan hanya melihat pada ___   ____.

  • Rahsia kejayaan teknik ke-5, bergantung kepada 4 faktor penting. (m/s 44).

 

Cara Naikkan Kredibiliti Pantas & Mudah.
Kredibiliti Naik = Wang Besar!

Jika anda bermula kosong, dapatkan ___ dari orang yang anda kenal. Ada 3 langkah yang anda perlu ikut. Di samping itu, anda perlu tahu jika nak naikkan kredibiliti di mata bakal pelanggan dengan PANTAS, saya sarankan anda faham 4 perkara yang saya kongsikan di dalam ebook ini.

13 Trik Mudah Mendapatkan Tempahan Berulang – Ulang & Banyak (WAJIB Tahu!)

 Nak buat 13 trik ni, mudah sahaja. Tapi ramai yang tak amalkannya. Sayang seribu kali sayang, kerana menggunakan beberapa trik sahaja, saya berjaya mendapat dua kelebihan.

  • Tempahan yang banyak.

  • Tempahan yang sama berulang-ulang dari klien yang sama.

  • Selalunya, seorang klien dalam satu-satu masa, buat 3-5 order sekaligus. Wow!

Yang ini semua 13 trik, saya ada ceritakan dalam muka surat 48. Ia pasti membantu anda menjana pendapatan lebih baik di Fiverr. Tak percaya? Cubalah sendiri. Anda pasti akan berterima kasih kepada Tuhan atas ilmu mudah ini.

 

Labur & Pelajari Ilmu Fiverr Hari ini.. Kemudian Lakukan & Jana Pendapatan Sampingan Seumur Hidup Anda!

Order Now


P/s : Tempahan anda akan diterima oleh sistem kami walaupun jam 3:00 pagi.

P/p/s : TIADA janji bulan bintang anda boleh beli kereta Ferrari selepas buat teknik Duit Fiverr ini. Fiverr sesuai jika anda mahu mencari peluang pendapatan tambahan, ia bukanlah tempat anda menjadi jutawan dalam masa yang singkat. ‘No effort, no talk’.

P/p/p/s:- Tak perlu modal duit pun jika anda nak bermula di Fiverr. Apa yang anda perlukan adalah ilmu yang betul (itu saya tunjukkan di dalam ebook ini) dan juga usaha.

 

3 Bonus Jika Anda Beli Hari Ini

Saya berikan 3 bonus PERCUMA jika anda beli ebook ‘Rahsia Fiverr’ hari ini (tawaran ini berhak ditarik bila-bila masa sahaja):

Panduan Paypal

PANDUAN PAYPAL

Saya tunjukkan cara-cara untuk anda membuka akaun Paypal secara langkah demi langkah. Ini kerana, anda memerlukan akaun paypal untuk menerima bayaran dari pihak fiverr.

Saya juga tunjukkan cara, bagaimana untuk mengeluarkan duit dari akaun paypal ke akaun bank anda.

BERNILAI RM35

KOLEKSI KATA BOMBASTIC

Salah satu rahsia untuk berjaya mendapatkan hasil jualan gig yang tinggi, ianya terletak pada ayat-ayat yang anda gunakan pada bahagian tajuk gig anda.

Disini, saya senaraikan 189 perkataan bombastic yang mampu menarik minat pembeli untuk mencuba dan membeli gig dari anda.

BERNILAI RM50

5 MINDSET KEJAYAAN INTERNET MARKETER

Saya telah menjalankan perniagaan internet selama lebih kurang 5 tahun. Dari situ saya nampak ada perbezaan antara usahawan internet yang berjaya dan yang kurang berjaya.

Di dalam ebook bonus yang ketiga ini, saya ingin kongsikan 5 perkara yang saya fikir paling penting yang perlu ada pada sesiapa yang ingin menjalankan perniagaan di internet.

BERNILAI RM25

Ketiga-tiga bonus diatas, jika dijumlahkan, ianya bernilai RM100... tetapi, jika anda mendapatkan ebook "Panduan Mantap Buat Duit di Fiverr" hari ini, saya akan berikan ketiga-tiga bonus tersebut, secara PERCUMA!

 

Dapatkan Sekarang!

Untuk sebuah panduan yang mantap dan beserta 3 bonus diatas, kos pelaburan ilmu yang perlu anda laburkan, hanyalah sebanyak RM60 sahaja!

Ya! Hanya RM60 sahaja! Ianya hanya memerlukan anda mendapatkan 4 gig jualan sahaja di fiverr untuk anda pulang modal bagi pelaburan ilmu ini. Sedangkan, sebaik sahaja anda memperolehi ilmu fiverr ini dan anda mengamalkannya, anda mampu untuk mendapat beratus-ratus gig malah beribu-ribu gig sepanjang hidup anda

Bukankah ianya sangat berbaloi?

Klik Gambar Dibawah Untuk Mendapatkan Ebook Ini Sekarang!

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

100% GuaranteeDengan setiap pembelian ebook “Duit Fiverr” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM60 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya sebab rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

 

Soalan-Soalan Lazim Sekitar eBook DuitFiverr.com ini!

Demi memudahkan anda faham dengan Rahsia Fiverr dan cara buat duit dengan Fiverr ini, saya sediakan pelbagai soalan-soalan lazim yang mungkin sering ditanya oleh ramai orang termasuk anda.

SOALAN 1 : Adakah Buat Duit di Fiverr ini memerlukan modal?

JAWAPAN 1 : Tidak. Anda tidak memerlukan modal untuk bermula, kecuali sambungan internet, komputer sendiri untuk melakukan kerja dan modal dari segi masa anda.

SOALAN 2 : Adakah panduan Fiverr ini sesuai untuk saya yang buta IT?

JAWAPAN 2 : Saya sendiri tidak pasti dengan maksud anda ‘buta IT’. Jika anda tahu menulis dengan Microsoft Word, pandai buka, baca dan hantar email, saya tak rasa anda buta IT. Servis paling mudah yang boleh anda tawarkan di Fiverr, adalah mengikut kemahiran anda, sama ada berkaitan penulisan artikel atau lain-lain. Namun jika anda masih rasa tak mampu, saya ada dedahkan ‘Teknik XXX’ , iaitu teknik bagaimana untuk menawarkan sesuatu servis, walaupun anda tiada kemahiran untuk melakukan servis tersebut.

SOALAN 3 : Jika saya beli panduan Fiverr ini, adakah saya DIJAMIN akan menjana pendapatan 4 angka seperti anda, saudara Nigel Ong?

JAWAPAN 3 : Terus terang saya katakan, tiada jaminan pendapatan yang boleh saya berikan kepada anda. Semuanya bergantung kepada usaha anda, dan sejauh mana anda mempraktikan ilmu-ilmu yang saya tunjukkan di dalam ebook ini. Saya tidak boleh jamin sebarang pendapatan yang akan anda perolehi. Tetapi, saya boleh jamin, ilmu yang saya kongsikan di dalam ebook ini, akan dapat membantu anda bermula dengan lebih mudah dan pantas di fiverr.com

SOALAN 4 : Adakah khidmat support pelanggan disediakan selepas pembelian ebook ini? Jika ada yang saya tak faham, bolehkan saya bertanya?

JAWAPAN 4 : Ya, sudah tentu. Anda boleh bertanya jika ada perlukan khidmat nasihat dan ada kemusykilan. Saya akan berikan email peribadi saya selepas anda membuat pembayaran. Memang tanggungjawab saya menjawab kemusykilan anda. Namun, anda masih perlu berusaha sendiri.

SOALAN 5 : Apakah bezanya panduan Fiverr anda ini berbanding panduan buat duit yang lain?

JAWAPAN 5 : Saya sendiri tidaklah mengetahui kesemua panduan buat duit online yang ada di luar sana. Namun, apa yang saya boleh katakan adalah, setiap panduan buat duit online ada keistimewaan dan kelebihan masing-masing. Apa yang saya tulis dalam ebook ini adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri yang berjaya buat duit dengan Fiverr. Jadi, ianya lebih praktikal berbanding teori semata-mata.

SOALAN 6 : Jika saya tidak berpuas hati dengan isi kandungan ebook Rahsia Fiverr ini, adakah wang saya akan dikembalikan?

JAWAPAN 6 : Ya, tepat sekali. Demi memastikan kepuasan pelanggan, saya ada menawarkan tempoh wang dikembalikan dalam 30 hari, jika ada mana-mana pelanggan yang tidak berpuas hati selepas membaca ebook Duit Fiverr ini. Oleh itu, anda tidak perlu risau risiko hilang wang anda untuk panduan yang tidak berkualiti. Kami pulangkan saja wang anda jika anda tak berpuas hati.

SOALAN 7 : Adakah saya perlu mahir berbahasa english untuk membuat duit di fiverr?

JAWAPAN 7 : Jika anda mahir berbahasa inggeris, itu adalah satu kelebihan. Tetapi, jika anda kurang mahir, usah risau... di dalam ebook ini, saya ada berikan template ayat untuk anda berinteraksi dengan pelanggan-pelanggan anda sewaktu mengambil order dan juga menghantar order. Jadi, anda tidak perlu risau sangat. Jika ada perkataan-perkataan yang anda tidak faham, anda boleh gunakan sahaja "google translate".. :)

Dapatkan Sekarang!

 

Yang Benar,

Nigel Ong

Nigel Ong

 

P/s : Tempahan anda akan diterima oleh sistem kami walaupun pada jam 3:00 pagi.

P/p/s :- Saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Saya juga tidak menjamin anda akan menjana pendapatan 5 angka ataupun juta-juta dengan panduan Duit Fiverr ini. Setiap orang pasti mendapat hasil yang berbeza-beza.Tetapi sekurang-kurangnya anda TIDAK perlu lagi melakukan try & error dan menghabiskan masa berbulan-bulan dan akhirnya berputus asa di dalam usaha menjana pendapatan sampingan menerusi website Fiverr kerana tidak nampak sebarang hasil yang dimahukan.

P/p/p/s :- Hari ini, matawang ringgit Malaysia semakin lemah dan matawang USD pula semakin mengukuh. Ini sebenarnya adalah masa yang sangat sesuai untuk anda menjana pendapatan sampingan yang lebih tinggi dengan nilai matawang USD.

 

Diterbitkan dan diedarkan Oleh:
Shuth Network Sdn. Bhd (885642-H), 
No 23, Jalan 3/64, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA.
Tel / SMS / WhatApp : 012-3655625